18+

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!


TERMENI DE UTILIZARE

WEBSITE-URI ALE GRUPULUI NOVOMATIC: TERMENI DE UTILIZARE SI RESTRICTII JURIDICE

ATENTIE

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACESTI TERMENI INAINTE DE A VA FOLOSI UN WEB SITE AL NOVOMATIC. FOLOSIREA UNUI WEB SITE AL GRUPULUI REPREZINTA ACCEPTUL DUMNEAVOASTRA ASUPRA ACESTOR TERMENI. DACA NU SUNTETI DE ACORD / NU ACCEPTATI ACESTI TERMENI (“TERMENI”), VA RUGAM NU FOLOSITI WEB SITE-URILE MAI SUS MENTIONATE.

Utilizarea Site-ului

NOVOMATIC autorizeaza vizualizarea și descarcarea materialelor de pe Web site-urile sale ("Site-uri") numai pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să se păstreze toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate conținute în materialele originale pe orice copie a materialelor. Este interzisa modificarea în vreun fel a materialelor de pe oricare dintre site-urile NOVOMATIC, reproducerea sau afisarea publica, efectuarea sau distribuirea sau folosirea acestora pentru orice scop public sau comercial. În scopul acestor Termeni, este interzisă orice utilizare a acestor materiale pe orice alt web site sau rețea de calculatoare pentru orice scop. Materialele de pe oricare din site-urile NOVOMATIC sunt protejate de copyright și orice utilizare neautorizată a oricărui material de pe aceste site-uri poate viola drepturile de autor, trademark si alte legi. Dacă ați încălcat oricare dintre acești Termeni, dreptul de a utiliza aceste site-uri se termină în mod automat și trebuie să distrugeți imediat orice materiale descărcate sau imprimate.

Utilizarea de Software

Dacă descărcați software-ul de pe unul din web site-urile NOVOMATIC ("Software-ul"), utilizarea Software-ului este supusa conditiilor de licentiere din Acordul de licenta software, care însoțește sau este furnizat impreuna cu software-ul. Nu aveți dreptul să descărcați sau să instalați software-ul până când nu ați citit și acceptat termenii Acordului de licență software.

Subscrieri ale Utilizatorilor

Orice alte informatii decât informațiile de identificare personală, care sunt acoperite de Declarația de Confidențialitate Online a NOVOMATIC, orice material, informație sau alt tip de comunicare pe care le transmiteti sau postati pe un site NOVOMATIC va fi considerat neconfidențial și non-proprietate ("Comunicari"). NOVOMATIC nu va avea nicio obligatie in ceea ce priveste Comunicarile. NOVOMATIC și persoanele desemnate de aceasta vor fi liberi să copieze, dezvăluie, distribuie, încorporeze și utilizeze in alt mod Comunicarile și toate datele, imaginile, sunetele, textele și alte materiale cuprinse în acestea pentru oricare și toate scopurile comerciale sau necomerciale. Este interzisă postarea sau transmiterea către sau de la acest Site a oricaror materiale ilegale, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care ar încălca orice lege.

Forumuri ale Utilizatorilor

NOVOMATIC poate, dar nu este obligata, să monitorizeze sau să examineze orice zone de pe site unde utilizatorii transmit sau posteaza Comunicari, sau comunica exclusiv intre ei, inclusiv, dar nu limitat la camere de chat, aviziere sau alte forumuri ale utilizatorilor, precum și conținutul oricaror astfel de Comunicatii. Cu toate acestea, NOVOMATIC nu va avea nicio răspundere legată de conținutul unor astfel de Comunicari, fie ca decurg sau nu in conformitate cu legislația drepturilor de autor, calomnie, intimitate, obscenitate, sau altfel. NOVOMATIC își rezerva dreptul de a șterge mesajele care includ orice materiale considerate abuzive, defăimătoare, obscene sau altfel inacceptabile.

Link-uri Catre Alte Site-uri Web

Link-urile către site-uri web ale terțelor părți de pe acest site sunt oferite doar ca un avantaj pentru dumneavoastra. Daca folositi aceste link-uri veti parasi acest Site. NOVOMATIC nu a analizat toate aceste site-uri ale terțelor părți, nu controleaza si nu este responsabil pentru oricare dintre aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, NOVOMATIC susține sau reprezintă aceste site-uri, sau orice informații, software sau alte produse ori materiale găsite acolo, sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Dacă decideți să accesați oricare dintre site-urile terțe legate de acest site, faceti acest lucru in totalitate pe propia raspundere.

Disclaimer (Act de renuntare)

MATERIALELE OFERITE PE ACEST SITE SUNT FURNIZATE "CA ATARE", FĂRĂ GARANTII DE ORICE NATURA, INCLUSIV GARANTII DE COMERCIALIZARE, POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP, SAU NON-INCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE.

NOVOMATIC nu garantează exactitatea și caracterul complet al materialelor de pe oricare din site-urile sale. NOVOMATIC poate face modificari la materialele de pe site-urile sale, sau la produsele si preturile descrise in acestea, oricand si fara preaviz. Materialele de pe Site-urile sale pot fi expirate, iar NOVOMATIC un este obligata sa actualizeze materialele de pe site-urile sale. Informatiile publicate pe site-urile sale pot face referinta la produce, programe sau servicii care un sunt disponibile in tara dumneavoastra. Consultati-va distribuitorul local sau orice alta reprezentanta NOVOMATIC din tara dumneavoastra pentru a obtine informatii referitoare la produsele, programele sau serviciile care sunt disponibile. Legea aplicabilă nu poate permite excluderea garanțiilor implicite, astfel încât excluderea de mai sus e posibil să nu se aplice în cazul dumneavoastră.

Raspundere limitata

NOVOMATIC, FURNIZORII SĂI, SAU ALTE PARTI CARE SUNT MENTIONATE PE ACEST SITE NU VOR FI IN NICIUN CAZ RESPONSABILI PENTRU ORICE DAUNE (INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA CELE REZULTATE DIN PROFITURI PIERDUTE, PIERDEREA DATELOR SAU INTRERUPEREA ACTIVITATII) REZULTATE DIN UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU REZULTATELE DE UTILIZARE ALE UNUI WEB SITE NOVOMATIC, ORICE SITE-URI LEGATE DE ACESTE SITE-URI, MATERIALE SAU INFORMATIILE CONTINUTE PE ORICARE DIN SAU TOATE ACESTE SITE-URI, INDIFERENT DACA SUNT BAZATE PE GARANTIE, CONTRACT, PREJUDICIU SAU ALTE TEORII LEGALE, FIE CA S-AU ADUS SAU UN LA CUNOSTINTA INFORMATI REFERITOARE LA POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. DACĂ UTILIZAREA DUMNEAVOASTRA DE MATERIALE SAU INFORMATII DIN ACESTE SITE-URI REZULTA IN NECESITATEA DE SERVICE, REPARATII SAU CORECTAREA DE ECHIPAMENTE SAU DATE, DUMNEAVOASTRA VA VETI ASUMA TOATE CHELTUIELILE AFERENTE ACESTORA. LEGEA APLICABILA NU PERMITE EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR ACCIDENTALE SAU INDIRECTE, ASTFEL CA EXCLUDEREA SAU LIMITAREA MAI SUS MENTIONATA E POSIBIL SA NU SE APLICE PENTRU DUMNEAVOASTRA.

General

NOVOMATIC poate revizui acesti Termeni oricand prin actualizarea acestei postari. Va sugeram sa vizitati aceasta pagina in mod frecvent pentru revederea prezentilot Termeni, deoarece acestia sunt obligatorii. Anumite prevederi ale acestor Termeni pot fi înlocuite de notificări legale desemnate în mod expres sau termeni aflati pe anumite pagini de pe acest site.

Actualizat la August 2010

Nota

Oricine se conecteaza la site-ul NOVOMATIC trebuie sa respecte directivele pentru conectarea la site-ul NOVOMATIC si toate legile aplicabile.