18+

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!


Norocul lovește din nou

196.694,65 lei este valoarea premiului Jackpot ALL ROMANIA câștigat de către o clientă în sala ADMIRAL din Sinaia. Aceasta a fost încântată și totodată uimită de valoarea premiului câștigat, bucurându-se alături de prieteni și de personalul sălii. Felicitări!


 

Extrageri tematice, vedete și surprize pentru clienți la ADMIRAL ADAM

ADMIRAL a dat startul unei curse incendiare de premii în cadrul campaniei ,,Raliul premiilor ADMIRAL” și a organizat extrageri tematice pentru clienții din București și Ilfov. În primele cinci petreceri aceștia s-au putut bucura de decoruri spectaculoase și de distracție alături de invitați speciali, precum formația Greek4U, bartenderul Valentin Luca, Gipsy Casual, Vogue Show și Doina Sax.

În cursa spre premii, drumul este plin de surprize pentru clienții sălilor ADMIRAL. Petrecerile exclusiviste de la ADMIRAL ADAM îi atrag ca un magnet pe cei care își doresc să ia parte la noile surprize pregătite. Toți clienții din București și Ilfov au șansa de a se înscrie în campanie și de a intra în cursa pentru un autoturism VW T-ROC, 5 VW GOLF și premii în bani, în valoare totală de 1.000.000 de lei.

Grecii sunt de neîntrecut atunci când vine vorba de petreceri, muzică bună, dans și preparate delicioase. Startul petrecerilor exclusiviste a fost luat de formația GREEK4U pe 23 august, iar clienții s-au putut delecta cu un meniu cu preparate tradiționale grecești. Ritmul celor mai cunoscute melodii grecești a ținut clienții aproape, iar unii dintre aceștia au transformat sala ADAM într-un ring de dans plin de voie bună.

VALENTIN LUCA a marcat sfârșitul verii pe 6 septembrie într-un mod spectaculos, așa cum ne-a obișnuit în show-urile sale, la Hawaiian Party. Rapiditatea mișcărilor, carisma și talentul au cucerit clienții, iar Valentin i-a provocat pe cei mai activi dintre aceștia să îi învețe trucuri simple de acrobație cu sticle de alcool și pahare. Cei mai îndemânatici dintre ei au fost premiați cu un kit speciat de băuturi.

Cei din formația GIPSY CASUAL și-au făcut o apariție de senzație pe 20 septembrie cu un show LIVE și au adus bucurie în inimile tuturor participanților la petrecere. Aceștia au creat momente inedite, care vor rămâne multă vreme în amintirea invitaților, prin frenezia și patosul instrumentelor muzicale, ritmurile antrenante și talentul de care au dat dovadă cu unele dintre cele mai apreciate piese de acest stil. Animatoarele au întreținut atmosfera pe parcursul întregii seri cu mișcări pasionale și costume specifice.

Show-urile spectaculoase au continuat la extragerea de pe 4 Octombrie cu VOGUE SHOW, iar costumele realizate din penaj colorat ale dansatoarelor au captat atenția tuturor. Decorațiunile speciale de cabaret, energia debordantă și farmecul dansatoarelor au întregit atmosfera veselă.

Jazz-ul este sunetul surprizei și al libertății, așa că acest stil a avut parte o petrecere dedicată pe data de 18 octombrie. DOINA SAX a surprins clienții cu melodii cunoscute, reinterpretate la saxofon si voce, pe ritmuri de jazz, fresh și pline de culoare muzicală.

DISTRACȚIA CONTINUĂ!

ȚINE RITMUL ÎN NUMEROTAREA INVERSĂ PÂNĂ LA MARELE PREMIU!

Vă așteptăm pe 1 noiembrie, la Halloween Party, alături de cântăreața JESSICA D.

JEAN DE LA CRAIOVA este așteptat pe data de 15 noiembrie, iar luna se încheie cu Burlesque Party și Alexandra, pe 29 noiembrie.

Marea extragere de pe 20 decembrie ne va găsi pe un tărâm magic, la Winter Wonderland Party, pe ritmuri latino cu formația MANDINGA.


 

All Leisure Jackpot

193.774.94 lei este valoarea premiului câștigat de către un norocos client din sala ADMIRAL Tunel. Se pare că vraja a funcționat, duhul din jocul preferat, Reel Geniie, i-a dăruit un premiu neașteptat. Felicitări câstigătorului!


 

130.499.34 LEI - JACKPOT CÂȘTIGAT LA ADMIRAL CĂLĂRAȘI!

Clienții ADMIRAL sunt răsplătiți pe măsură! Miercuri, 19 iunie, un norocos client al sălii de joc ADMIRAL din strada București numărul 83, Călarași, a câștigat premiul Jackpot ALL Romania în valoare de 130.499,34! Jocul Sizzling Hot i-a purtat noroc, câștigul a fost sărbătorit cu șampanie alături de clienții sălii și de personal. 


 

193.724 All Leisure Jackpot

Un român este mai bogat cu 193,724 lei după ce a câştigat în după - amiaza zilei de 29 martie 2019 premiul Jackpot ALL LEISURE. Norocul i-a surâs în sala de joc ADMIRAL din Pipera, Jud. Ilfov, în timp ce se distra cu jocul preferat: Mega Joker.

Felicitări câștigatorului mult râvnitului premiu Jackpot ADMIRAL!


 

PromoPlay

ADMIRAL îți răsplătește fidelitatea prin programul PROMO PLAY!

Mai multe puncte bonus, mai multă distracție prin programul PROMO PLAY. Te înregistrezi și beneficiezi de bonusuri X-TRA WIN pentru tichete bonus acordate la câștig și X-TRA play pentru tickete bonus acordate la pierdere. La noi, ești mereu câștigător, chiar și la pierdere!

Profită de PROMOTIA SĂPTĂMÂNALĂ, pentru sumele ≥ 3000 lei jucate și pierdute în decursul unei săptămâni, primești bonus suplimentar de 150 lei, sub formă de TICKET Promo Play!

Înregistrează-te acum și beneficiază imediat de bonusurile puse la bătaie doar pentru tine!


 

Cursa Premiilor - ADMIRAL Bucuresti & Ilfov

Te așteptăm la “Cursa premiilor” în sălile ADMIRAL din București & Ilfov cu premii în valoare de 1,250 000 lei!

În perioada 11 februarie – 26 Iulie 2019 te așteptăm in sălile ADMIRAL din București și Ilfov unde îți punem la dispoziție premii în valoare de 1,250 000 lei: 1 BWM i3, 3 VW T-ROC și 169 de premii în bani.  

Vă așteptăm cu 21 de premii în bani la extragerile din datele de 22 Februarie, 05 Aprilie, 17 Mai și 28 Iunie. V-am pregătit extrageri speciale, unde vom pune la bătaie cele 3 autoturisme VW-TROC în datele de 15 Martie, 26 Aprilie, 07 Iunie.

Marea extragere din 26 Iulie vă poate aduce 1 BMW i3 și 22 de premii în bani în valoare de 100,000 lei!

Mai multe tichete cumulate, mai multe șanse de câștig!


 

Cursa Premiilor - ADMIRAL Brasov

În perioada 11 februarie – 31 Mai 2019 te așteptăm în sălile ADMIRAL din Brașov, unde îți punem la dispoziție 77 premii în bani în valoare de 190,000 lei și un VW Golf!  

Am pregătit câte 7 premii în bani la extragerile din zilele de 22 Februarie, 01 Martie, 15 Martie, 22 Martie, 29 Martie, 12 Aprilie, 19 Aprilie, 26 Aprilie, 10 Mai, 17 Mai și 24 Mai. Pentru extagerile din 08 Martie, 05 Aprilie și 03 Mai punem la bătaie 9 premii în bani pentru fiecare extragere în parte.

Marea extragere din 31 Mai vă așteaptă cu premii în bani în valoare de 20,000 lei și un autoturism VW Golf!

Mai multe tichete cumulate, mai multe șanse de câștig!


 

Cursa Premiilor - ADMIRAL Ploiesti

Te invităm la “Cursa premiilor” în sălile ADMIRAL din Ploiești!

În perioada 11 februarie – 14 Iunie 2019 te așteptăm în sălile ADMIRAL din Ploiești, unde îți punem la dispoziție 68 premii în bani în valoare de 110,000 lei și un VW Golf!  

Vă așteptăm cu câte 7 premii în bani la extragerile din zilele de 22 Februarie, 08 Martie, 05 Aprilie, 03 Mai, 17 Mai, 31 Mai.

Pentru extagerea din 19 Aprilie am pregătit 10 premii în bani, iar la marea extragere din 14 Iunie vă așteaptă premii în bani în valoare de 20,000 lei și un autoturism VW Golf.

Mai multe tichete cumulate, mai multe șanse de câștig!


 

Cursa Premiilor - ADMIRAL Constanta

Te așteptăm la “Cursa premiilor” în sălile ADMIRAL din Constanța!

În perioada 11 februarie – 31 Mai 2019 te așteptăm în sălile ADMIRAL din Constanța, unde îți punem la dispoziție 29 de premii în bani în valoare de 55,000 lei și un autoturism Dacia Logan SL-Plus.

Vă așteptăm cu câte 7 extageri cu premii în bani in zilele de  08 Martie, 05 Aprilie și  03 Mai, iar la marea extragere de pe 31 Mai, cu 8 premii în bani și un autoturism Dacia Logan SL-Plus.

Mai multe tichete cumulate, mai multe șanse de câștig! 


 

Cursa Premiilor - ADMIRAL Slobozia

Te așteptăm la ,,Cursa premiilor” în sălile ADMIRAL din Slobozia!

În perioada 11 februarie – 31 Mai 2019 la sălile ADMIRAL din Slobozia îți punem la dispoziție 29 de premii în bani în valoare de 55,000 lei și un autoturism Dacia Logan SL-Plus.

Vă așteptăm cu câte 7 extageri cu premii în bani în datele de 08 Martie, 05 Aprilie și 03 Mai, iar la marea extragere din data de 31 Mai, vă oferim 8 premii în bani și un autoturism Dacia Logan SL-Plus.

Mai multe tichete cumulate, mai multe șanse de câștig!


 

Cursa Premiilor - ADMIRAL Onesti

Te așteptăm la “Cursa premiilor” în sălile ADMIRAL din Onești!

În perioada 11 februarie – 31 Mai 2019 te așteptăm la sălile ADMIRAL din Onești unde îți punem la dispoziție 29 de premii in bani în valoare de 55.000 lei si un autoturism Dacia Logan SL-Plus.

Vă așteptăm cu câte 7 extageri cu premii in bani în zilele de 08 Martie, 05 Aprilie, 03 Mai precum și la marea extragere din data de 31 Mai când vă acordăm 8 premii în bani și un autoturism Dacia Logan SL-Plus.

Mai multe tichete cumulate mai multe șanse de câștig!


 

437.044,24 lei Jackpot All Romania

In sala ADMIRAL Targoviste, miercuri, 14 noiembrie, un client norocos a castigat marele premiu in timp ce se distra la binecunoscutele noastre sloturi. I-a adus noroc jocul favorit Flaming FortiesTM.


 

ADMIRAL ADAM - o experiență premium

Sala de jocuri ADMIRAL ADAM dispune​ de un design avangardist cu un ambient distractiv, unde clienții pot beneficia de o ofertă de jocuri de top, în confortul unor echipamente de joc de ultimă generație marca NOVOMATIC și APEX. Oferta de joc este extinsă prin terminalele de pariuri sportive TIP&CASH cât și evenimente sportive live. Serviciile oferite sunt completate de personalul prietenos, FREE BAR și FREE WIFI. 

ADMIRAL ADAM - str.Ion Campineanu nr.29, vis-a-vis de Sala Palatului (fostul magazin Adam)


 

O noua locatie ADMIRAL Entertainment in Bucuresti!

Din martie va puteti bucura de experienta de joc premium ADMIRAL intr-o noua locatie, la adresa: Blvd. Decebal nr. 16, bl.S5, sector 3, Bucuresti.

Premii Jackpot, pariuri sportive si noi echipamente de joc NOVOMATIC ce asigura distractia la cote maxim.


 

ADMIRAL intr-o noua locatie in Oradea!

Avem placerea de a va informa ca incepand din data de 09.03.2018 am deschis o noua sala de jocuri ADMIRAL in Oradea, Str. Constantin Nottara nr. 2, bl. C2.

Va asteptam cu promotii, premii Jackpot, pariuri sportive si echipamente de utlima ora!


 

Distractia este la cote maxime in Targu Jiu!

ADMIRAL este de acum si in TARGU JIU! Te asteptam cu premii, distractie si echipamente de ultima ora.

Te poti inscrie la actiunea de promovare „I LOVE TARGU-JIU“  care se desfasoara in perioada 05 - 30 martie 2018 doar in noua sala ADMIRAL Entertainment din strada Victoriei, bl. 25.

Oferim tuturor participantilor la joc sansa de a castiga premii in valoare de 6.500 lei in fiecare vineri de la ora 19:00.

In plus, oricand puteti beneficia de unul din premiile Jackpot puse la bataie!

Pentru mai multe detalii, despre campanie si premiile Jackpot, apelati la personalul salii.  


 

Te asteptam intr-o noua locatie Admiral in Targoviste!

Incepand cu luna ianuarie a acestui an, in Targoviste va puteti bucura de experienta de joc ADMIRAL in noua locatie din Bulevardul Unirii nr. 1A


 

La ADMIRAL, Jackpot-urile se tin lant! 410.151,10 lei castigati la ALL ROMANIA!!!

Preferat de multi jucatori,  jocul Book Of RA i-a adus unui bucurestean, client fidel al ADMIRAL Titan, impresionantul castig de

410.151,10 lei! Daca data de 7 aprilie 2017 sau numarul 2104 al aparatului din sala de jocuri i-au purtat noroc fericitului castigator, nu

stim nici noi, insa cu siguranta astfel de premii Jackpot vor mai fi acordate la ADMIRAL! 


 

Distractie cu Anna Lesko si premii nenumarate la deschiderea ADMIRAL Winmarkt din Ploiesti!

 

 


 

Sarbatoreste deschiderea unui nou ADMIRAL cu Anna Lesko!

Vineri, 3 februarie, incepand cu orele 19:00, te asteptam cu o multime de premii surpriza, bufet gratuit si un show incendiar cu Anna Lesko!

Nu rata petrecerea anului – vineri, 3 februarie, incepand cu orele 19:00, la ADMIRAL Winmarkt din Ploiesti, Bulevardul Republicii nr.15!

O noua sala de jocuri Admiral in Oradea


23.09.2016

Incepand cu luna septembrie, oradenii au la dispozitie o noua sala de jocuri ADMIRAL Entertainment, situata in Centrul Civic, 

 Piata Emanuil Gojdu 33. 


 

NOU! ADMIRAL ENTERTAINMENT in Drumul Taberei


01.07.2016

Pentru pasionatii jocurilor de noroc din sectorul 6, ADMIRAL a deschis un nou club in Drumul Taberei (Dr. Taberei nr.82,bl.C16)

Noul concept ADMIRAL ENTERTAINMENT a fost sarbatorit cu premii Jackpot acordate la fiecare 30 de minute, bufet gratuit si multe alte surprize care au asigurat voia buna la marea deschidere.

Pe langa cele mai noi echipamente de joc, ruleta, numeroase premii Jackpot si design-ul modern al clubului,  ADMIRAL Drumul Taberei ofera clientilor sai si serviciul de pariuri sportive - TIP&CASH.


 

ADMIRAL sustine Divizia MMA!


23.05.2016

Este deja cunoscut faptul ca ADMIRAL sustine sportul romanesc iar astazi va invitam sa urmariti alaturi de noi evenimentul RMMAF Series 11 - Divizia MMA, ce va avea loc la Circul Globus din Bucuresti si va fi difuzat live pe Sport.ro incepand cu ora 21:00.

Urmareste-i live pe Sport.ro pe Alexandru Radnev, Nicolo Bonati, Lascar Corneliu, Spac Marius si alti sportivi talentati care promit ca vor face cele mai frumoase meciuri in gala de astazi, de la Circul Globus. Vor avea loc 10 meciuri cu sportivi de la 11 cluburi din 7 judete, unde in Main Event-ul serii vor lupta Nicolo Bonati si sportivul din Ungaria, Horvat Adam.

   

   


 

JACKPOT nou la ADMIRAL!


02.05.2016

Pe langa bine cunoscutele Jackpoturi ADMIRAL: All Romania, Local, Lucky Hour, VIP si Dominator, am adaugat inca un JACKPOT, pentru ca tu sa ai si mai multe sanse de castig!

Noul Jackpot Happy Hour! In fiecare zi, intre orele 18:00 - 23:00, ai inca 3 premii suplimentare!

*Disponibil doar in anumite locatii


 

479.358 lei castigati la Jackpot ALL ROMANIA!


28.07.2015

 Un roman este mai bogat cu 479.358,08 lei dupa ce a castigat in dupa-amiaza zilei de 28 iulie 2015, marele Jackpot ALL ROMANIA. Norocul i-a suras in sala de joc ADMIRAL din Barlad, la aparatul cu numarul 820, fericitul castigator fiind un client fidel al clubului. "Momentan nu stiu ce voi face cu banii. Mai intai trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca am castigat mult ravnitul Jackpot ADMIRAL!"


Jackpot ALL ROMANIA, în valoare de 487.996 lei, câștigat la Vaslui!


16.02.2015

Mult asteptatul Jackpot ALL ROMANIA, a fost castigat in dimineata zilei de duminica, 15 februarie 2015, cand unul dintre cei mai norocosi vasluieni a ales sa joace la aparatul cu numarul 947 din sala de jocuri ADMIRAL Vaslui. C. Ovidiu-Ionut, client fidel al salii mentionate, este mai bogat cu 487.996,93 lei. "Duminica eram cu sotia in sala de jocuri ADMIRAL Vaslui. Jucam Power Stars si era deja in pierdere cu vreo 300 lei dar am continuat jocul si am castigat marele Jackpot!"


 

Pariuri sportive la un nou nivel - acum disponibil in salile de jocuri ADMIRAL


Experienta NOVOMATIC isi pune amprenta si in pariuri sportive!

Incepand cu Martie 2015, ADMIRAL vine in intampinarea solicitarilor clientilor cu noile terminale de pariuri sportive TIP&CASH, ale caror principale avantaje sunt:

- Posibilitatea parierii: NON-STOP

- Oferta extinsa pe evenimentele LIVE

- Interfata prietenoasa usor de utilizat

- Participarea directa la joc prin acceptorul de bancnote

- Pariuri si prin casierie

- Taxa de administrare 0 %

- Optiuni de pariere multiple, evenimente live si evenimente fixe pe acelasi bilet

- In cazul in care va razganditi, aveti optiunea “Rascumparare bilet”

- La noi si cu biletele necastigatoare mai aveti o sansa - Intrati in cursa premiilor TIP&CASH!

Personalul TIP&CASH va sta la dispozitie pentru a va explica functiile noilor terminale de pariuri sportive.

In cazul in care preferati metoda de pariere clasica, aveti posibilitatea de a face acest lucru la oricare din casieriile locatiilor ADMIRAL. Un reprezentant TIP&CASH va va intocmi biletul de pariere dorit.