18+

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!


PREMIILE VIN CU VITEZĂ

BURLESQUE PARTY - distracție și premii la ADMIRAL ADAM.

70.000 lei este valoarea premiilor pe care le vom acorda participantilor la campania Raliul Premiilor ADMIRAL. Atmosfera va fi întreținută de către Burlesque Show și Alexandra. Vă așteptăm!


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

70.000 lei și un Wolksvagen T-Roc sunt premiile pregătite pentru extragerea de vineri, 15 Noiembrie. Distracția și voia bună vor fi asigurate de către invitatul nostru special.


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

Seria extragerilor cu premii continuă la ADMIRAL ADAM, vis-a-vis de Sala Palatului. Pregătiți-vă pentru o seară cu decorațiuni înfricoșătoare, esențiale petrecerii de Halloween.


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

1 Volkswagen Golf + 70.000 lei, sunt premiile pregătite pentru următoarea extragere din campania "Raliul premiilor ADMIRAL". Distrează-te alături de noi, într-o atmosferă de petrecere, cu un recital special.


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

O nouă seară de distracție și premii ți-am pregătit la ADMIRAL Adam, vis-a-vis de Sala Palatului. 70.000 de lei premii în bani își așteaptă câștigătorii.


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

70.000 de lei am pregătit pentru extragerea de vineri, 20 septembrie. În plus, unul dintre clienții ADMIRAL va pleca acasă cu un superb VW GOLF. Așa cum v-am obișnuit, la extragerile din cadrul campaniei ”Raliul Premiilor ADMIRAL”, desfășurate în sala din str. Ion Câmpineanu nr. 29 (vis-a-vis de Sala Palatului), vă așteptăm cu muzică, program artistic și concert live. Mult noroc participanților.


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

Seria extragerilor tematice continuă la ADMIRAL Adam, Str. Ion Câmpineanu nr. 29. Te așteptăm cu dans, muzică, băuturi rafinate și 20 de premii în bani. Mult noroc!


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

Vineri, 23 august, te invităm în sala ADMIRAL Adam din str. Ion Campineanu nr. 29 să participi la o seară presarată cu muzică, dans, distracție și, bineînțeles, premii în bani. În plus, unul dintre participanții la campania ”Raliul Premiilor ADMIRAL” poate pleca acasă cu un Volkswagen Golf.