18+

This site is intended exclusively for people aged over 18!


PREMIILE VIN CU VITEZĂ

1 Volkswagen Golf + 70.000 lei, sunt premiile pregătite pentru următoarea extragere din campania "Raliul premiilor ADMIRAL". Distrează-te alături de noi, într-o atmosferă de petrecere, cu un recital special.


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

O nouă seară de distracție și premii ți-am pregătit la ADMIRAL Adam, vis-a-vis de Sala Palatului. 70.000 de lei premii în bani își așteaptă câștigătorii.


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

70.000 de lei am pregătit pentru extragerea de vineri, 20 septembrie. În plus, unul dintre clienții ADMIRAL va pleca acasă cu un superb VW GOLF. Așa cum v-am obișnuit, la extragerile din cadrul campaniei ”Raliul Premiilor ADMIRAL”, desfășurate în sala din str. Ion Câmpineanu nr. 29 (vis-a-vis de Sala Palatului), vă așteptăm cu muzică, program artistic și concert live. Mult noroc participanților.


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

Seria extragerilor tematice continuă la ADMIRAL Adam, Str. Ion Câmpineanu nr. 29. Te așteptăm cu dans, muzică, băuturi rafinate și 20 de premii în bani. Mult noroc!


 

PREMIILE VIN CU VITEZĂ

Vineri, 23 august, te invităm în sala ADMIRAL Adam din str. Ion Campineanu nr. 29 să participi la o seară presarată cu muzică, dans, distracție și, bineînțeles, premii în bani. În plus, unul dintre participanții la campania ”Raliul Premiilor ADMIRAL” poate pleca acasă cu un Volkswagen Golf.