18+

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!


Joc Responsabil

Jocurile de noroc si pariurile sportive, in conditiile in care sunt bine reglementate si au oferte echitabile, reprezinta o forma palpitanta de divertisment si jocuri distractive.

In acelasi timp pot deveni si o pasiune incontrolabila. Pentru un grup restrans din cei carora le place sa se bucure de jocurile de distractie in mod frecvent, jocurile de noroc si pariurile sportive pot prezenta riscul de a se transforma intr-un comportament din ce in ce mai incontrolabil care poate degenera in numeroase probleme. Prin urmare este foarte important sa prevenim astfel de evolutii din timp, in scopul mentinerii aspectelor de divertisment si distractie a jocurilor de noroc si pariurilor sportive.

Proiectul "Joc Responsabil" a fost demarat la inceputul lunii Noiembrie 2010, in cadrul expozitiei de gaming Entertainment Arena Expo si a fost derulat intr-o prima faza de NOVOMATIC, urmand a fi extins la nivelul industriei de profil, prin Romslot – Asociatia Organizatorilor de Sloturi.

Prin acest program, Novomatic si Romslot asigura jucatorului posibilitatea de a verifica in ce masura pot fi avea probleme de joc (prin chestionarele prezente in salile de joc) si accesul la tratament (prin clinica specializata Aquamarin).

Helpline-ul, de tip TEL-VERDE creat in cadrul proiectului Joc Responsabil, este intermediul prin care un jucator cu probleme de joc are posibilitatea de a lua legatura telefonic cu specialistul, de a i se explica in ce consta jocul de sansa patologic si, in eventualitatea in care doreste, de a se programa la o sedinta de psihoterapie oferita gratuit, sub indrumarea doamnei psiholog Rizeanu. Ca si sedintele de consiliere oferite gratuit, helpline-ul Joc Responsabil este un numar de telefon apelabil gratuit din orice retea de telefonie, fixa sau mobila. Programul de functionare pentru consultanta prin intermediul helpline-ului gratuit este de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00. 

Pentru informatii suplimentare si o auto-testare va rugam sa ne vizitati la www.jocresponsabil.ro

In cazul in care aveti intrebari va rugam nu ezitati sa ne contactati la responsible.gaming@admiralromania.ro